Stå Stærkere i en Travl Hverdag

Optimer din sundhed, dit velvære og dine præstationer

 
EKSKLUSIVT 2-DAGES KURSUS på

HOTEL VEJLEFJORD

fra d.30.september til d.1.oktober  2021

DU ER INVITERET!

 

Træk stikket i 2 dage og forkæl dig selv med en unik oplevelse!

I de LÆKRESTE OMGIVELSER bliver du klædt på til at stå stærkere i din travle hverdag med den nyeste viden indenfor kost og livsstil. Der er så mange muligheder for at leve SUNDERE OG LÆNGERE idag, vi ved så meget mere end for bare få år siden!

LAD MIG GUIDE DIG! Jeg nørder konstant i den nyeste forskning om kost og livsstil, og hvordan den viden kan omsættes til dagligdagen - og jeg glæder mig SÅ MEGET til at dele det med dig i løbet af kurset! 

Vi har forlængst begravet one-size -fits-all tankegangen, når det gælder kost og livsstil. VI ER UNIKKE HVER ISÆR! Du har dine unikke gener, din unikke koloni af mikroorganismer i tarmsystemet, dine unikke rammer for livet! Vi kan måle og teste i et omfang, der sprænger de flestes forestillinger. Det giver muligheder for at stille skarpt på lige netop DINE MULIGHEDER OG UDFORDRINGER! 

Kurset starter med en skriftlig test, så du får indkredset DINE FOKUSOMRÅDER og i løbet af kurset kan udvælge de 5 tiltag, der får netop dig til at stå stærkere tilbage i en travl hverdag. 

Type-2 diabetes er i vækst. Alzheimer's (også kaldet type-3 diabetes) er i voldsom vækst. Forhøjet blodsukker bærer brænde til bålet. Din alderdom afhænger ikke bare af en god pensionsopsparing - et stabilt blodsukker er lige så vigtigt! Få redskaberne til at holde blodsukkeret stabilt og andre livsvigtige tips til en SKARP HJERNE LIGE NU og langt op i årene!

Jeg stiller skarpt på alt det vigtigste inden for kost, immunforsvar, søvn, fordøjelse, døgnrytme, bevægelse, stress, tests og super foods/kosttilskud - og du tager essensen med hjem og implementerer det, som optimerer DIN ENERGI, DIT VELVÆRE OG DINE PRÆSTATIONER.

Se PROGRAMMET for de 2 dage.

HOTEL VEJLEFJORD giver dig de de SMUKKESTE OG BEDSTE RAMMER for afslappet og veltilpas at lytte til dybdegående undervisning, der virkelig rykker. NYD forplejningen, parken, De Termiske Bade & Thalasso Spa og turen langs fjorden til Træskohage Fyr. Ren forkælelse og masser af skønhed!

Stå Stærkere i en Travl Hverdag starter kl 10 d.30. september og vi siger farvel kl 17 d. 1. oktober 

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER D. 30. JULI - ja, det er meget snart, men så er der god tid til at glæde sig til en energi-boostende mini-ferie, lige når efteråret rammer ;-)

EKSTRA BONUS: 1 måned efter kurset mødes vi online 1:1 du og jeg for at følge op på de tiltag, du udvalgte til din travle hverdag.

Vil du gerne have EKSTRA GOD TID til at nyde rammerne, kan du enten booke dit værelse til en overnatning før eller efter kurset og dermed få endnu mere ud af din mini-ferie! Ring til hotellet og forhør dig.

Tjek VILKÅR for tilmelding m.m.

Lær Hotel Vejlefjord at kende: www.hotelvejlefjord.dk

Her er din chance for at løfte din sundhed til næste niveau

i de smukkeste omgivelser!

Stå Stærkere i en Travl Hverdag

Enkeltværelse

8200 DKK

pr. person

2 dages energi-boostende undervisning

Overnatning på  enkeltværelse

Fuld luksus forplejning

Fri adgang til De Termiske Bade og Thalasso Spa

Stå Stærkere i en Travl Hverdag

Dobbeltværelse

7900 DKK

pr. person

2 dages energi-boostende undervisning

Overnatning på dobbeltværelse

Fuld luksus forplejning

Fri adgang til De Termiske Bade og Thalasso Spa