SUND LIVSSTIL

En sund livsstil læner sig op ad naturen. Jo tættere vi kommer på det naturlige med vores livsstil, jo bedre vil vi have det.

En sund livsstil er en NATURLIG LIVSSTIL.

Som kostvejleder har jeg naturligvis først og fremmest fokus på maden som en vigtig faktor i den sunde livsstil. Men jeg ved også noget om, hvordan søvn, stress, kemisk belastning og motion påvirker dig.

Jeg anbefaler af hele mit hjerte NATURLIG MAD!

Mad som kommer så tæt på det, naturen på fornemste vis fremtryller til os. Naturen er genial, den serverer den allerbedste næring til vores krop og hjerne, fyldt med saft og kraft!

Spis løs af alle årstidens grønsager, frugt og bær. Spis skønne spirer, som er de rene sundhedsbomber! Spis løs af frø, kerner, nødder og mandler. Spis hele korn, quinoa, hirse, boghvede, brune eller vilde ris. Brug surdej, når du bager brød. Spis kun ordentligt kød fra vildt eller økologiske dyr, æg og fisk fra de mindst forurenede havområder. Husk at spise indmad og at koge benene fra dyrene til nærende fond, så hele dyret anvendes og bidrager til din sundhed. Vælg koldtpressede, vegetabilske, økologiske olier sammen med animalske fedtstoffer af høj kvalitet.

Med naturlig mad kan du føre din krop tilbage til sundhed og naturligt velvære.

Naturlig mad er den bedste måde at opnå sin naturlige vægt på, stille og roligt - og holdbart!

Naturlig mad er ikke forarbejdet, pasteuriseret, homogeniseret, genmodificeret, hårdt opvarmet, bestrålet, sprøjtet eller på anden måde kemisk behandlet. Naturlig mad indeholder ikke kunstige tilsætningsstoffer eller uigennemskuelige E-numre.

Design: Silkjaer
Hanne Heinrich
Søkærvej 3
8722 Hedensted